R3hab

R3hab boeken

R3hab boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van R3hab

R3Hab zijn echte naam is Fadil El Ghoul, geboren in Breda. In de eerste instantie wordt R3Hab bekend in de dance-scene met remixxen voor o.a. Katty Perry, Lady Gaga, David Guetta en Madonna. In 2008 brengt hij samen met Hardwell zijn eerste plaat “Mrkrstft” uit. Later tekent R3Hab een contract bij Wall Recordings, het label van Afrojack.

Na diverse samenwerkingen met Addy van der Zwan (Klubbheads) en Sharmanology, werkt hij in 2014 samen met Ummet Ozcan het het Australische duo Nervo. Dit zorgt ervoor dat hij opnieuw tot de kanshebbers behoort voor een notering in de Top40.

R3hab staat in de lijst van DJ Mag uitgebracht in oktober 2014 op de 23ste plek, dat is 35 plaatsen hoger dan in 2013.

R3Hab boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u R3hab boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over R3hab. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor R3hab

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van R3hab, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van R3hab

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van R3hab opvragen. De prijs en beschikbaarheid van R3hab opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.