Peter Luts

Peter Luts boeken

Peter Luts boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Peter Luts is een Belgische DJ/producer, hij is geboren in Heusden/Zolder op 14 december 1971. Sinds 2010 woont hij in Koersel.

Peter Luts is onder andere bekend van de formatie Lasgo. Hij maakt eigen muziek maar hij produceert ook veel, o.a. voor Ian van Dahl (tegenwoordig AnnaGrace).

Muziekstijl

Dit talent en zijn voorliefde voor nillies-dance worden nu verenigd in zijn nieuwe ‘Limited 00’s Tour’. Peter Luts neemt je hierin mee op een trip doorheen de nillies en blaast naast zijn eigen beats, ook absolute floorfillers van dance legends als Axwell, Armand Van Helden, Daft Punk, Martin Solveig, Bob Sinclar, Fedde Le Grand etc…door de speakers. Kortom, the ultimate nillies-party!
De ‘Limited’ mag u gerust letterlijk nemen, want dit is een exclusieve tour die Peter Luts aanbiedt naast zijn reguliere sets en residentie in Versuz op zaterdag. Niet aarzelen dus en gewoon nu de ‘Limited 00’s Tour’ van Peter Luts boeken als u dit feestje niet wil missen!   

Peter Luts huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Peter Luts via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Peter Luts te huren.

 

Wilt u Peter Luts boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Peter Luts. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Peter Luts boeken

Prijsindicatie voor Peter Luts

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Peter Luts, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Peter Luts

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Peter Luts opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Peter Luts opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.