Paul van Dyk

Paul van Dyk boeken

Paul van Dyk boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Paul van Dyk

Paul van Dyk geboren op 16 december 1971 in het oosten van Berlijn. Hij begon zijn carriere in een Berlijnse techno-discotheek “Tresor”.

In 1992 bracht hij zijn eerste single “Perfect Day’ uit. In 1998 maakte het brede publiek kennis met Paul van Dyk door de “E-Werk Club Remix”, een remix van het in 1994 uitgebrachte “For An Angel”.  Zijn definitieve doorbraak kwam achter in 2000 met zijn album “Out there and back”.   Hierna ging het hard, in 2005 stootte hij Tiesto van troon in de DJ-Mag top 100, het meest vooraanstaande DJ magazine.

Paul van Dyk boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Paul van Dyk boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Paul van Dyk. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Paul van Dyk

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Paul van Dyk, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Paul van Dyk

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Paul van Dyk opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Paul van Dyk opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.