Nikki Nice

Nikki Nice boeken

Nikki Nice boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Charmant, spannend en sexy. Nikki Nice spint de grootste EDM beats en doet alle spectaculaire live-elementen zelf! Tijdens haar DJ set speelt ze viool, de keytar, en zelfs de piano!
Met behulp van haar muzikaaltalent, professionaliteit, smaak van muziek, looks en intense ambitie, weet ze hoe ze een sterke en opvallende act kan creëren. Nikki Nice is een echte Eye-catcher die zeker veel hartslagen zal verhogen.
Ze is in staat om verrassende, geavanceerde entertainment shows die in de studio’s gemaakt worden, Te creëren in een unieke ervaring. Zo trad ze samen met het New Amsterdam Orchestra, Tara McDonald, en Merlijn Twaalfhoven’s koor op.
Nikki Nice toont haar skills in zalen als Club Air in Amsterdam, Club Bermuda in Eindhoven, Matrixx in Nijmegen, en bij grote evenementen en festivals als Extrema Outdoor, Intents Festival, Solar Festival, Wish Outdoor, en Majestic Dance Event. Ze trad op voor bedrijven als Walt Disney, Red Bull, en Heineken. Niet te vergeten trad ze op in landen zoals Marrakech, Aruba, Frankrijk en Curaçao, om maar wat voorbeelden te noemen!

Nikki is tegen een meerprijs te boeken samen met een grote piano, zij zal tijdens haar set af en toe haar beats ondersteunen met deze piano.

Nikki Nice huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Nikki Nice via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Nikki Nice te huren.

 

Wilt u Nikki Nice boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Nikki Nice. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Nikki Nice

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. piano, incl. viool

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Nikki Nice, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Nikki Nice

Nikki Nice - Summer Recap
If i lose myself (piano version)
Promo video
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Nikki Nice opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Nikki Nice opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.