Niels van der Zanden

Niels van der Zanden boeken

Niels van der Zanden boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Niels van der Zanden

Niels van der Zanden valt in de smaak bij de Nederlandse tv-makers. Na zijn succesvolle deelname aan Temptation Island seizoen 2, heeft hij nu ook de VIP status gekregen en zit in Temptation Island VIPS met zijn vriendin. Zijn populariteit blijft stijgen en je zult hem ongetwijfeld nog veel meer voorbij zien komen in programma’s en als DJ. 

Niels is al langer actief als DJ en timmert vol aan zijn muzikale carrière. Op dit moment is hij hard bezig om zijn eerste tracks te gaan releasen en deze zullen niet meer lang op zich laten wachten! Niels draait voornamelijk: urban, house en de lekkerste hitjes. 

Niels heeft nu al meer dan 100.000 Instagram followers en dit stijgt nog elke dag. Dit platform wordt dan ook gebruikt om zijn carrière te ondersteunen!

Niels van der Zanden boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Niels van der Zanden boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Niels van der Zanden. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Niels van der Zanden

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Niels van der Zanden, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Niels van der Zanden opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Niels van der Zanden opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.