M.I.K.E. Push

M.I.K.E. Push boeken

M.I.K.E. Push boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van M.I.K.E. Push

M.I.K.E Push zijn echte naam is Mike Dierickx en is een producer, remixer en DJ die geboren is België, Tegenwoordig woont hij in New York. 

In 1998 kwam zijn carriere in stroomversnelling en won onder label van Bonzai Records verschillende dance music awards. In de jaren erna produceerde hij de platen “The Legaxy” en “Strange World”, in deze jaren kwam M.I.K.E. Push 6 keer in de top 40 van de UK. 

In 2018 zit er nog een nieuwe dikke plaat aan te komen “Together We Rule The World”.

M.I.K.E. Push boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u M.I.K.E. Push boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over M.I.K.E. Push. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor M.I.K.E. Push

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van M.I.K.E. Push, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van M.I.K.E. Push

Together We Rule The World (video Edit)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van M.I.K.E. Push opvragen. De prijs en beschikbaarheid van M.I.K.E. Push opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.