Mezdi

Mezdi boeken

Mezdi boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Mezdi

Mezdi is één van de hotste deelnemers van bekende programma Temptation island. Naast zijn deelname aan dit programma heeft hij ook een enorme liefde voor de muziek. Als DJ zal hij zorgen voor de beste hitjes, Urban & eclectische muziek.

Mezdi heeft op dit moment al meer dan 140.000 followers op instagram en heeft dus al heel veel fans in zowel Nederland als België.

Mezdi boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Mezdi boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Mezdi. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Mezdi

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Mezdi, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Mezdi opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Mezdi opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.