Henk Dissel

Henk Dissel boeken

Henk Dissel boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Op 21 februari 1991 werd Henk Dissel geboren. Van jongs af aan is zijn passie al zingen en entertainen. Nu, meer dan 2 decenia later, is Henk bezig met zijn klim naar de top van Nederland.
Henk Dissel werd landelijk bekend door zijn deelname aan de TROS Sterren.nl Academy in 2008, waarin hij het nummer ‘10 seconden later’ uitbracht. Dit was het begin van een mooie carrière met singels als ‘Ik wil jou’, ‘Alleen maar jou’ en ‘Ik geloof nog steeds in jou’. Vele van zijn singels bereikten de Single Top 100 en kregen veel steun bij radio en Tv zenders.
In 2011 sloeg Henk Dissel definitief zijn muzikale pad in met de single ‘Denk je nog wel aan mij’. De single werd erg positief ontvangen, stond wekenlang in de Single Top 100 en de agenda van Henk Dissel begon langzaam vol te stromen.

Goud voor een Bom

Vijf jaar na verschijnen – 14 augustus 2017 – wordt ‘Een Bom’ met goud bekroond. Henk dankt zijn succes mede aan de steun en toeverlaat van zijn vaste team. Samen met producer Bas van den Heuvel en tekstschrijver/componist Wilem Gunneman wordt hit na hit geschreven. Het publiek zingt alles luidkeels mee.

Eveneens in 2017 mag Henk samen met Tim Douwsma zich dé zomerhit van dat jaar toeschrijven. Na een stapavond in Amsterdam besluiten de muzikale boezemvrienden de studio in te duiken en ‘Het Gevoel’ blijkt een schot in de roos.

Het Cafeetje

Als 2018 aanbreekt en single ‘Het Cafeetje’ verschijnt, zet Henk alle cafés van Nederland op hun kop. Elke kroegbaas in Nederland wordt uitgenodigd om zijn of haar kroegnaam aan te leveren en Henk belooft ze stuk voor stuk in te zingen. Meer dan 300 kroegen kregen zo hun eigen kroeglied en de kroeg met de meeste streams kreeg een gratis concert.

Brabant houdt van feest en Henk ook. Die gedeelde liefde kwam begin 2019 samen tijdens zijn eigen concert in de Brabanthallen – het Feestje van Henk Dissel. De zaal liep over van de mensen en tijdens het 4 uur durende feest kwamen al zijn vrienden en hits voorbij. Het concert belooft één ding: Henk Dissel is hier om te blijven!

Jubileumconcert 2023

Henk Dissel viert in 2023 zijn 15-jarig jubileum met een optreden in de Amsterdamse AFAS Live. Henk belooft zijn fans een wervelende show waarbij zijn hele eigen repertoire van 15 jaar voorbij zal komen. Zo komen grote hits als Een Bom, Stap Voor Stap, Het Cafeetje, Lange Nacht en Het Gevoel ongetwijfeld voorbij, net als vele andere bekende nummers. Het is overigens niet de eerste keer dat Dissel optreedt in de Amsterdamse concertzaal, vijf jaar geleden verkocht hij de zaal al uit.

Henk Dissel huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Henk Dissel via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Henk Dissel te huren.

Wilt u Henk Dissel boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Henk Dissel. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Henk Dissel boeken

Prijsindicatie voor Henk Dissel

Prijs: € 2.750
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Henk Dissel, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Henk Dissel

Henk Dissel - Niet Zo Serieus
Lange nacht
Dansen
Rood Fruit
Jij en ik (auditie BZET)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Henk Dissel opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Henk Dissel opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.