Leroy Styles

Leroy Styles boeken

Leroy Styles boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Leroy Styles

Leroy Styles is een gewaardeerde DJ/producer in de house scene. Begin jaren 90 was hij zelfs één van de succesvolste DJ in de Nederlandse club wereld.

Leroy Styles heeft in zijn carrière hard gewerkt en zat nooit stil. Hij begon met het draaien in R&B clubs wat niet echt een succes bleek. Na een kleine pauze werd hij in zijn thuis stad Rotterdam gevraagd om te komen draaien in Off-Corso. Één van ‘s Rotterdams oudste clubs.  Elke laatste zaterdag van de maand organiseerde Leroy Styles ook diverse concepten. Hij nodigde internationale DJ’ s als Kerri Chandler (USA), Manoo(FR), D-Ramirez(UK) en Jezzy Jeff(USA) uit om te komen draaien. In de jaren die volgende spendeerde Leroy Styles veel tijd in de studio en de beste DJ’ s van de wereld waarde zijn producties.

Voor deze zomer staat er weer een USA tour gepland en er staat nog veel meer te wachten.

Leroy Styles boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Leroy Styles boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Leroy Styles. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Leroy Styles

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Leroy Styles, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Leroy Styles

Killthem
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Leroy Styles opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Leroy Styles opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.