Jorieke Sterken

Jorieke Sterken boeken

Jorieke Sterken boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jorieke Sterken

De negentienjarige Jorieke is een echte excentriekeling. Bang voor verandering is zij zeker niet. Ze heeft alle haarstijlen en haarkleuren uitgeprobeerd. Hoewel countrymuziek echt haar ding is, zijn stevigere genres zoals rock ook op haar lijf geschreven.

Jorieke stond eerder al eens in het voorprogramma van René Froger waar ze optrad voor vijfduizend man publiek. Toen de Almelose Jorieke nog lang, blond haar had, werd ze vaak vergeleken met plaatsgenoot Ilse DeLange. Jorieke droomt van een eigen paardenranch en veel optredens in Texas.

Jorieke Sterken boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Jorieke Sterken boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jorieke Sterken. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jorieke Sterken

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jorieke Sterken, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jorieke Sterken

Is countryzangeres Jorieke de nieuwe Ilse?
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jorieke Sterken opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jorieke Sterken opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.