Alex

Alex boeken

Alex boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Zijn single ‘Een Bossie Rooie Rozen’, is zonder meer het bekendste nummer van Alex. Gedurende carnaval 2000 was ‘Een Bossie Rooie Rozen’ de meest gedraaide plaat in cafe’s en zalen. De single stond wekenlang genoteerd in de Vaderlandse hitlijsten, behield 3 weken lang de eerste positie en kwam vervolgens hoog binnen in de Mega Top 100. Een uniek feit is, dat de single feitelijk al in november 1999 werd gereleased en het pas veel later bracht tot maar liefst de achtste positie in de Mega Top 100.

Diverse optredens van Alex in succesvolle programma’s als ‘De Bus’ & ’Big Brother’ inclusief een liveoptreden in de zeer goed bekeken finale-uitzending, zorgden voor een forse impuls in zowel de verkoopcijfers, als de naamsbekendheid van deze sympathieke zanger. De bewoners gingen volledig uit hun bol. ‘Big Brother Kelly’ deed de bewogen uitspraak “Alex is een toppertje” en eerlijk is eerlijk; dat is ie ook. ALEX heeft in de Benelux in korte tijd zijn sporen als feestartiest verdiend. ??Bij de vele feesten en evenementen in Nederland en België is Alex een graag geziene gast. Naast zijn bekende ‘Bossie Rooie Rozen’ zet hij de zaal ook op zijn kop met ‘Meissie Meissie’, ‘Festival van Liefde’ & ’Kee Sera Sera’. Bij ieder optreden geeft hij datgene waar het publiek recht op heeft. Een grandioze sfeer, humor en spetterende nummers, gebracht op een zodanig enthousiaste manier, dat de vonken er vanaf vliegen.

In 2006 brengt Alex zijn Grootste Hits aller tijden op album uit en in 2008 scoort hij hoog met het nummer ‘Dagdroom‘.

In 2011 werkt Alex keihard aan een album dat medio 2012 uit moet komen. Dit album bevat tien medleys uit verschillende landen en windstreken. Samen met succes producer Emile Hartkamp en Norus Padidar wordt het album gemaakt.

Alex huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Alex via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Alex te huren.

 

Wilt u Alex boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Alex. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Alex boeken

Prijsindicatie voor Alex

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 250 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Alex, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Alex

Een festival liefde
Jij en ik
De nacht is nog zo lang
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Alex opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Alex opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.