Julia van Helvoirt

Julia van Helvoirt boeken

Julia van Helvoirt boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Julia van Helvoirt

De 24-jarige Julia is na het winnen van Idols vorig jaar bloedgemotiveerd om door te breken in de muziekindustrie als Nederlandstalige volkszangeres. Hoewel ze tot voor kort nog werkzaam was als grondstewardess, weet ze zeker dat ze voor haar muzikale carrière wil gaan.

De blondine heeft nooit ergens spijt van en viert het leven met haar vriendinnen. Haar motto is “Gewoon doen” en met deze instelling gaat ze ook haar muziekcarrière aan. Er is één ding dat ze zeker weet: “ik ben een volkszangeres in hart en nieren”. De droom van Julia is om met haar eigen Nederlandstalige volksmuziek op ‘De Vrienden van Amstel LIVE!’ te staan.
 

Julia Helvoirt boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Julia van Helvoirt boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Julia van Helvoirt. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Julia van Helvoirt

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Julia van Helvoirt, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Julia van Helvoirt

Idols-winnares Julia blaast jury omver - House of Talent
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Julia van Helvoirt opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Julia van Helvoirt opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.