Jeckyll & Hyde

Jeckyll & Hyde boeken

Jeckyll & Hyde boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Wat begon als een project van de succesvolle producer, Maarten Vorwerk groeide razendsnel uit tot een groot succes en grondlegger van de Jumpstyle hype die heel Nederland veroverde.In 2005 was Jeckyll & Hyde geboren.

Na vele clubhits kwam eind 2006 hun grote doorbraak met de hit “Frozen Flame”. De daaropvolgende single “Freefall” bereikte in Maart 2007 de Nummer 1 positie in de Nederlandse Top 40 en de Poolse Airplay Chart. Samen behoorden “Frozen Flame” & “Freefall” tot de best verkochte singles van 2007.

In een mum van tijd wist Jeckyll & Hyde heel Nederland aan het jumpen te krijgen. Het was niet meer weg te denken in de clubs maar ook op de schoolpleinen en de woonkamers werd er flink gejumpt. Dankzij de Lego Video clip van Jeckyll & Hyde wilde iedereen zijn moves showen. En hiermee ontstonden de eerste ‘Viral Videos’ in Nederland.In 2007 verscheen ook hun debut album dat maar liefst 18 weken in de album lijst stond.

Na een lange reeks van wel meer dan 400 optredens in het Binnen –en Buitenland is in 2009 besloten om te stoppen met de act. Nu, na een kleine 10 Jaar is Jeckyll & Hyde weer terug om de stage wederom te veroveren!

Prijzen

Genomineerd voor een MTV Europe Music Award

Winnaar van de TMF Award

Winnaar van de Heineken NightLife award voor meest populaire act

Winnaar van de Geels Groep Award voor meest populaire act

Freefall & Frozen Flame best sold singles of 2007

Jeckyll & Hyde huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Jeckyll & Hyde via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Jeckyll & Hyde te huren.

Wilt u Jeckyll & Hyde boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jeckyll & Hyde. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Jeckyll & Hyde boeken

Prijsindicatie voor Jeckyll & Hyde

Prijs: € 2.675
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jeckyll & Hyde, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jeckyll & Hyde

Jeckyll and Hyde Electronic Presskit
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jeckyll & Hyde opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jeckyll & Hyde opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.