Jan Wayne

Jan Wayne boeken

Jan Wayne boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jan Wayne

Jan Wayne (zijn echte naam is Jan Christiansen) geboren in 1974 te Husum, Duitsland. Hij was altijd al geïnteresseerd in het draaien van muziek. Hij benaderde een aantal clubs met de vraag of hij mocht draaien in de pauze van andere DJ’s. Niet veel later sloot hij zich aan bij een agentschap en was binnen korte tijd bekend in het Noorden van Duitsland.

In 2001 kwam Jan Wayne zijn eerste eigen single op de markt, een remix van “Total Eclipse Of The Heart”. Met deze single brak hij door in de rest van Europa. Zijn volgende single was nog populairder “Because the Night” werd vooral in Duitsland, België en Nederland een enorme hit.

In 2003 werd Jan Wayne genomineerd voor “Best National Dance Act”.

Jan Wayne boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Jan Wayne boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jan Wayne. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jan Wayne

Prijs: € 3.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Exclusief geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jan Wayne, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jan Wayne

Because the night
More than a feeling
Love is a soldier
1,2,3, Keep the spirit a live
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jan Wayne opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jan Wayne opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.