Jamie Westland

Jamie Westland boeken

Jamie Westland boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jamie Westland

Eigenlijk behoeft Jamie Westland onder de ware muziekliefhebber geen introductie. Al jarenlang maakt hij als drummer deel uit van de succesvolle rockband DI-RECT en is hij met deze band nauwelijks weg te denken uit de hitlijsten.

Jamie Westland staat sinds kort ook achter de draaitafels. Hij staat garant voor onvergetelijke feestjes! Jamie Westland draait house; goede dansbare en herkenbare platen die een zaal in vervoering kunnen brengen.

Ook is Jamie te boeken samen met Spike! Spike complementeert de act door live gitaar, hetgeen een unieke combinatie is.

Jamie Westland boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Jamie Westland boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jamie Westland. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jamie Westland

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jamie Westland, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jamie Westland

Jamie Westland ft. Spike
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jamie Westland opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jamie Westland opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.