Gregor Salto

Gregor Salto boeken

Gregor Salto boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Gregor Salto

Gregor Salto begon op z’n 8e met het volgen van klassieke pianolessen. Rond zijn 15e raakte hij helemaal in de ban van de housemuziek die toen opkwam en hij besloot dat hij house wilde gaan maken. Samen met een vriendje won hij een talentbeurs van zijn middelbare school en daarbij spaarden ze genoeg geld bij elkaar om samen een piepklein studiootje te kopen.

Gregor Salto zijn eerste plaat heette Gregor en kwam uit op zijn 18de. Hij heeft een eigenlabel genaamd G-REX, de stijl hiervan noemt hij zelf SoLaJA wat staat voor mix van soul latin en Jazz.  Vorig jaar kwam de eerste cd op G-REX uit, namelijk het eerste album van Camiel genaamd SUNSET. Het album wordt wereldwijd verspreid via Café del Mar, en de reacties van de de vele internationale downtempo en rare-groove dj’s die het album draaien zijn overweldigend. Met het stichtten van zijn label bedacht Gregor dat aangezien er zoveel meer Gregor’s rondlopen hij wel een ‘achternaam’ kon gebruiken. Daarom koos hij voor Salto, wat in het Latijn ‘Ik dans’ betekent.

Gregor Salto boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Gregor Salto boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Gregor Salto. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Gregor Salto

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gregor Salto, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Gregor Salto

Video's van Gregor Salto

Messe messe
Your Friend
Ft DJ Gregory - Canoa
Simon Fava & Gregor Salto feat. Sergio Mendes - Magalenha (Official Music Video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Gregor Salto opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Gregor Salto opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.