Glow in the Dark

Glow in the Dark boeken

Glow in the Dark boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Glow in the Dark

Glow in the Dark bestaat uit de Nederlandse DJ’s Albert Harvey en Kevin Ramos. Beide hadden veel liefde voor muziek waarbij het in de eerste instantie al goed klikte tussen de twee. Kevin (officieel geboren in Suriname) groeide op met Soul, Gospel en echte volksmuziek.

Albert en Kevin hun grote voorbeeld waren en zijn nog steeds Daftpunk, N*E*R*D en Coldplay.

Tegenwoordig heeft Glow in The Dark wereldwijd al een aardige reputatie opgebouwd met hun mix tussen pop en elektronische muziek. Zij stonden onder meer op Mysteryland, Tommorowland, Miami Winter Music Conference, Pacha in Brazilie en nog veel meer.  Hun talent werd in de eerste instantie ontdekt door Dirty Dutch held Chuckie.

Tegenwoordig zijn zij bezig met meerdere releases en proberen zij een kledinglijn van de grond te krijgen.

Glow in The Dark boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Glow in the Dark boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Glow in the Dark. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Glow in the Dark

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Glow in the Dark, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Glow in the Dark

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Glow in the Dark opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Glow in the Dark opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.