Girls Love DJs

Girls Love DJs boeken

Girls Love DJs boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Girls Love DJs

Girls Love DJs is a name that’s hot on the lips of those who know in the dance scene right now. Met releases in 2017 op oa. Spinnin’ Records, Source, Ultra Records en Armada, en collabs met Sam Feldt, Dirtcaps en Lady Bee laat hij steeds meer zijn veelzijdigheid zien. De Nederlandse DJ/Producer die bekend staat om zijn explosieve eclectische sets, switcht feilloos tussen de verschillende genres van de welbekende Girls Love DJs sound. Met een arsenaal aan releases in 2018 en een goed gevuld tourschema, blijft de act in high demand en wordt zijn on stage ervaring en creativiteit door menig promotor geprezen.

Girls Love DJs boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Girls Love DJs boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Girls Love DJs. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Girls Love DJs

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Girls Love DJs, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Girls Love DJs

Katy Perry - Dark Horse (Girls Love DJs bootleg)
Lorde - Royals (Girls Love DJs & Kid De Luca bootleg)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Girls Love DJs opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Girls Love DJs opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.