Gianni Marino

Gianni Marino boeken

Gianni Marino boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Gianni Marino

Gianni Marino is een 23-jarige Amsterdamse DJ, hij is een van de aankomende jonge talentvolle DJ’s die is geïnspireerd door verschillende stijlen van muziek, van oosterse geluiden tot aan de (Nederlandse) house klanken dat klinkt als vuurwerk. Deze style trekt veel mensen en maakt hen gek op grote evenementen over de hele wereld!
 

De inspiratie voor het maken van verse Oosterse geluiden komt van het martial art-films waar hij enorm van houdt om naar te kijken. Gianni Marino krijgt veel steun van grote namen zoals Tiesto, David Guetta, Diplo, Laidback Luke, Angger Dimas, Blink en natuurlijk GTA. Gianni Mariano vindt daarom altijd het juiste evenwicht met oosterse muziek en housemuziek die we liefhebben. Het idee van het mengen van verschillende stijlen en technieken in de ene en de andere komt natuurlijk voor hem.
 

Gianni Marino heeft ook enkele remixes gemaakt voor artiesten als: Wacka Flocka, Chain Gang, Mike Posner, Lil Wayne en supercool Nouveau Yorican.

Gianni Marino boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Gianni Marino boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Gianni Marino. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Gianni Marino

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Gianni Marino, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Gianni Marino

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Gianni Marino opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Gianni Marino opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.