Erik Walker

Erik Walker boeken

Erik Walker boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Erik Walker

Geboren in 1983 in Amsterdam raakt Erik van der Vlugt al op jonge leeftijd bezeten van elektronische muziek. Het waren de hitlijsten van de jaren 90 die voor hem een belangrijke inspiratiebron vormden voor de keuze van zijn toekomst. Zijn aandacht ging vooral uit naar tracks met krachtige, uptempo beats, eigenzinnige geluiden en tijdloze vocalen, welke sterke peilers waren in de opkomende housescene. Ook toen hij het uitgaansleven ontdekte bleef hij een apart gevoel bij dit genre koesteren en wist hij dat op een dag zijn wens om zelf housemuziek te maken zou komen. Geinspireerd door succesvolle artiesten als Laidback Luke, Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Bart B More, Goodgrip en alle leden van de labels Dirybird en Freerange besloot hij zich niet langer afzijdig te houden, maar brutaal het veld in te stappen als DJ Erik Walker.  Met kleine schoolfeestjes en locale bardancings waren de eerste stappen gezet, waarna het niet lang duurde voor ook de grote clubs in het vizier kwamen. Rondzwervend van de ene naar de andere locatie bouwde Erik veel zelfvertrouwen op en is hij nu uitgegroeid tot een DJ met een heel eigen karakter. Hij bespeelt zijn publiek met verschillende soorten house en weet op de juiste momenten te knallen met zijn diepe, funky techstyle. “Weten wanneer je moet climaxen is de truuk. Je moet het publiek een verhaal vertellen,” zijn de woorden die hij er zelf aan toevoegt.  Erik Walker is het type DJ dat op de juiste momenten zijn ego aan de kant kan zetten om het publiek te geven wat het wil. Het is niet alleen maar rauw pompen, maar ook tijdens het opwarmen de juiste flow voor de avond vinden. Erik: “Als je net je jas hebt afgegeven en je eerste drankje bestelt, wil je toch niet meteen je handen in de lucht hoeven steken?”.  Naast het draaien is Erik Walker ook enthousiast organisator van housefeesten in de regio Amsterdam en streeft hij bij elke avond naar een unieke muzikale invulling om zijn publiek mee te verrassen. Tussendoor komen ook zijn eigen producties voorbij, creatie’s die het best beschreven kunnen worden als melodieuze techhouse. Hiermee staat hij stevig in de startblokken om de populaire clubs te benaderen, om zo het grote publiek kennis te laten maken met de ‘refreshing sound of Erik Walker.’ Stay tuned!

Erik Walker boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Erik Walker boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Erik Walker. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Erik Walker

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Eventueel mogelijk incl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Erik Walker, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Erik Walker

Live
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Erik Walker opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Erik Walker opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.