DJ Peran

DJ Peran boeken

DJ Peran boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van DJ Peran

DJ Peran begon in 1995 met het maken van muziek, het eerste project was meteen al een succes die hoog in de hitlijsten te vinden was.  Samen met Delmundo (producer Vengaboys-successen) werden al meteen meerdere hits gescoord met projecten zoals Lick- Got to move your body en Luvspung- Didn’t I give you love en vele remixen voor 2 Brothers on the 4th Floor, Kellee My Love, Matt Bianco e.v.a. artiesten.  In 1996 kwam daar het DJ-werk bij als aanvulling op het platen produceren o.a. in de IT-club Amsterdam en Sinners in heaven. Een tour van een half jaar door Amerika bleek een goede start. Na tournees in New York, Miami, San Francisco en Los Angeles was het weer tijd voor een nieuwe plaat. Let yourself go, geproduceerd met DJ Jean, bleek een schot in de roos op het kersverse IT-label (o.a. 11 weken op nr. 1 in de dance-lijsten). Give it to me baby werd met DJ Rene uitgebracht op het Belgische label Byte-Records (2 Unlimited). Een aantal remixopdrachten voor verschillende artiesten volgde waaronder de DJ Jean & Peran remixes, Full Intention, Lill Louis, PM Project, Airscape, Vengaboys, Ace of Base e.v.a.  Een mix album is uitgekomen en gedistribueerd door rhythm import, genaamd: This masters choice, vol.3.

DJ Peran boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u DJ Peran boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DJ Peran. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor DJ Peran

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DJ Peran, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van DJ Peran

We want to be free
Give it to me
Out of my live
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DJ Peran opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DJ Peran opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.