Dj Ghost

Dj Ghost boeken

Dj Ghost boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Dj Ghost

Dj Ghost zijn echte naam is Bjorn Wendelen, geboren in België in 1974.  Op zijn 18de kwam hij in aanraking met de elektronische muziek. Na een succesvolle samenwerking met Robert Armani werd hij bekent en ging hij draaien in de bekendere clubs, namelijk Cherry Moon en Club H20. Al sinds jaar en dag is DJ Ghost vaste DJ op misschien wel het bekendste en grootste dance event ter wereld. TomorrowLand. 

Dj Ghost boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Dj Ghost boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dj Ghost. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Dj Ghost

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dj Ghost, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Dj Ghost

Armani & Ghost - Airport (Club edit)
Tony Junior & DJ Ghost - Blow Up The Speakers (Boom) [Official Music Video]
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dj Ghost opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dj Ghost opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.