DJ Diva

DJ Diva boeken

DJ Diva boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van DJ Diva

Topless DJ Diva is de ideale DJ voor wie op zoek is naar een spannend, erotisch en knallend optreden! Samen metMyra die de DJ-Set ondersteunt met een paaldans- of stripact is dit de ideale act voor elke discotheek, club of ander evenement dat op zoek is naar een beetje spanning!

DJ Diva begint haar optredens steevast in extravagante en erotische kleding waarna ze in de loop van haar DJ-Set zichzelf van haar kleding zal ontdoen. Haar muziekstyle is opzwepend en alle house- en dance platen van vandaag komen voorbij.

Topless DJ Diva is niet alleen op nationaal niveau actief maar ook internationaal. Ondertussen heeft ze over de hele wereld opgetreden maar het is ooit begonnen in Nederland. Oudejaarsavond 2002 was DIVA te gast bij de Ex Porn Star Party, toen een van de organisatoren haar vroeg om in te vallen. Na een uur draaien voor zo’n 1000 mensen in een geweldige en hete sfeer, vroegen mensen of ze iets wou uittrekken. En… ze deed het. Zo was Topless DJ Diva een feit! Vanaf dat moment werd Topless DJ Diva veel gevraagd voor party’s, vaak met een erotisch tintje.

Van elektro tot commerciële club/house.

Haar slogan is: ‘Muziek is voor de oren, maar het oog wil ook wat!’

DJ Diva boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u DJ Diva boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DJ Diva. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor DJ Diva

Prijs: € 1.395
Duur: 1 x 120 minuten
Informatie: Excl. geluid, incl. paaldansact

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DJ Diva, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van DJ Diva

Live DJ Diva
Live DJ Diva Thesaloniki
Live in Manhattan
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DJ Diva opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DJ Diva opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.