Dimitri Vegas & Like mike

Dimitri Vegas & Like Mike boeken

Dimitri Vegas & Like mike boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Dimitri Vegas begon op veertienjarige leeftijd te experimenteren als dj. Als tiener trad hij op in verschillende clubs. In 1999 verliet hij België. In zijn begin jaren woonde hij op Malorca en daarna verhuisde hij naar  het Griekse Chalcidice. In 2003 trok hij naar het Spaanse Ibiza, waar hij dj was in bekende clubs als Space en Privilege.  In het najaar 2006 keerde hij terug naar België om samen met zijn broer, Mike, beter bekend als “like Mike” te produceren. Hun remix van “Work That Body” kreeg de aandacht van de Zweedse DJ Axwell. In 2009 hielpen ze Swedish House Mafia met de hit “Leave the World Behind”. In 2010 stonden ze voor het eerste jaar op Tomorrowland. Ze werkten samen met Dada Life en Tara McDonald mee aan het anthem voor dat jaar: “Tomorrow (Give Into The Night)”. In 2011 maakten ze opnieuw het anthem voor Tomorrowland, dit keer samen met Afrojack en Nervo: “The Way We See The World”. “Tomorrow Changed Today” was het anthem in 2012. In 2013 maakten ze het anthem “CHATTAHOOCHEE”. In september 2013 draaiden ze ook op de eerste editie van TomorrowWorld.

In 2014 worden Dimitri Vegas en Like Mike door de DJ Mag top 100 uitgeroepen tot de tweede beste DJ van wereld. In 2013 stonden zij nog op plek 5, volgens het Britse magazine zijn zij dus populairder dan David Guetta, Armin van Buuren, Avicii en DJ Tiesto.

Dimitri Vegas & Like Mike huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Dimitri Vegas & Like Mike via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Dimitri Vegas & Like Mike te huren.

 

Wilt u Dimitri Vegas & Like mike boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Dimitri Vegas & Like mike. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Dimitri Vegas & Like Mike

Prijsindicatie voor Dimitri Vegas & Like mike

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Dimitri Vegas & Like mike, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Dimitri Vegas & Like mike

Wakanda
Mammoth
Dimitri Vegas & Like Mike - Bringing The World The Madness
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Dimitri Vegas & Like mike opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Dimitri Vegas & Like mike opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.