D-Rashid

D-Rashid boeken

D-Rashid boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Bent u op zoek naar een unieke en energieke DJ voor uw volgende evenement? Overweeg dan om D-Rashid te boeken! Met meer dan 20 jaar ervaring heeft deze Amsterdamse DJ een unieke stijl ontwikkeld die fans van Latin, Afro-house en Moombahton zeker zal bekoren.

D-Rashid staat bekend om zijn sexy en opzwepende housemuziek en energieke live-shows die muziekliefhebbers over de hele wereld in een muzikale flow brengen. Zijn sets zijn onderscheidend vanwege het grote aantal eigen edits en bootlegs van populaire Latin & Urban tracks van artiesten als J.Balvin, Drake, en Ouzna.

Latin Village

Als trotse eigenaar en oprichter van het populaire Latin Village Festival met 50.000 bezoekers, weet D-Rashid als geen ander hoe hij een menigte moet vermaken. Maar ook buiten Nederland blijft zijn unieke sound niet onopgemerkt. Hij heeft al opgetreden op festivals en evenementen in praktisch elk continent, van Frankrijk en Marokko tot het Verre Oosten en heel Europa.

Naast zijn live-optredens heeft D-Rashid ook succes op Spotify met eigen releases. Zo heeft hij in 2018 de nummer 1 positie behaald in de Tip Parade met het nummer ‘Draai’, en behaalde het LatinVillage Anthem ‘Attractie’ een gouden status.

Kortom, als u op zoek bent naar een DJ die uw evenement naar een hoger niveau kan tillen, boek dan D-Rashid en geniet van zijn unieke stijl en geweldige muziek.

D-Rashid huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals D-Rashid via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om D-Rashid te huren.

Wilt u D-Rashid boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over D-Rashid. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

D-Rashid boeken

Prijsindicatie voor D-Rashid

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van D-Rashid, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van D-Rashid

D-Rashid PROMO CLIP 2020
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van D-Rashid opvragen. De prijs en beschikbaarheid van D-Rashid opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.