Calvin Harris

Calvin Harris boeken

Calvin Harris boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Calvin Harris

Calvin Harris zijn echte naam is Richard Wiles, geboren in Dumfries op 17 januari 1984. Zijn eerste track “acceptable in the 80’s” stond op #10 in the Single-hitlijst in Groot Brittannië. Zijn volgende single “The Girls” verscheen in juni 2007. In de tijd erna was het even stil maar in 2011 was hij helemaal terug. De echte klapper van Calvin Harris was natuurlijk de samenwerking met Rihanna met de single “We Found Love”. Deze track werd in veel landen wereldwijd een nummer 1 hit.

Calvin Harris boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Calvin Harris boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Calvin Harris. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Calvin Harris

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Calvin Harris, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Calvin Harris

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Calvin Harris opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Calvin Harris opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.