Bobby Burns

Bobby Burns boeken

Bobby Burns boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Bobby Burns

Bobby Burns begon in 1996 met draaien. In 2002 lanceerde hij zijn eerste plaat en eind 2007 wist iedereen wie “Bobby Burns” was. Dat jaar bracht hij het nummer “From Holland” uit, deze plaat werd één van de grootste zomerplaten dat jaar.

Het succes van Bobby Burns bleef bij Afrojack ook niet on opgemerkt. Zij gingen samen de studio in en het was het begin van een mooie, lange samenwerking.

In de jaren die volgenden bracht hij meer platen uit. Deze tracks werden gesteund door DJ’s niemand minder dan David Guetta, Calvin Harris en Axwell. Ook tekende hij in 2008 bij het label van Afrojack.
Bobby Burns draaide in Las Vegas, New York, Chicago, Miami, San Diego en Los Angeles.

Bobby Burns boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Bobby Burns boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Bobby Burns. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Bobby Burns

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Bobby Burns, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Bobby Burns

From Holland
Montblanc
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Bobby Burns opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Bobby Burns opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.