Billy the Kit

Billy the Kit boeken

Billy the Kit boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Het mixen van diverse stijlen zag er nog nooit zo eenvoudig uit! Het geluid van Billy The Kit kan niet met woorden worden beschreven, je hoeft het alleen maar te horen en te zien. Elk festival en club afbreken met zijn eclectische stijl, unieke dj-vaardigheden en energieke prestaties. Met meer dan 150 optredens per jaar is hij een van de topartiesten in de Nederlandse clubscene.
Resident Dj bij SLAM!

Releases, mixtapes, remixen en bootlegs, ‘resident’ bij SLAM! waar Billy 4 keer per jaar zal optreden met zijn live mix challenge. Billy drukte zijn stempel op de grootste clubs en festivals in de Verenigde Staten, Panama, Mexico, India, Indonesië, Maleisië, China en Guatemala. Solotours door het hele land en 5 ‘MTV European Totally Summer’ tours in Spanje, Italië, Griekenland, Bulgarije, Turkije en België. Hij trad ook op in een groot aantal Europese steden, waaronder Istanbul, Praag, Barcelona, Frankfurt, Parijs en Lissabon.
# 1 positie in de Nederlandse hitlijsten.

Nederlandse Hitlijsten

De tracks van Billy The Kit worden uitgebracht op Spinnin ‘, Musical Freedom, Universal Music, Mixmash, Dim Mak, EMI, Hysteria-platen en Flamingo Records. Zijn samenwerking met Blasterjaxx “Loud and Proud” uit zijn geboortestad werd uitgebracht op de label van Tiesto; Musical Freedom, dat meteen in de hitparade terecht kwam en werd ondersteund door alle iconen in het spel. Billy’s releases hebben geresulteerd in verschillende Beatport Top 50 hitlijsten en 6 top 10 hits, waaronder een # 1 positie in de Nederlandse hitlijsten.
Boekingen Billy The Kit

iTunes

De recente releases van 3 radio-singles op Universal hebben tot grote successen geleid, zoals; het volkslied van de Nederlandse MTV awards, talloze gastoptredens op nationale tv- en radioshows, grote steun van de belangrijkste radiostations waaronder een Radio 538’s Dance Smash (populairste dance-track van Nederland). Een # 1 positie in iTunes Dance en # 5 in de iTunes algemene lijst en topposities in de DMC Buzz chart, Cool Cuts chart en de belangrijkste nationale (mainstream) chart; Top 40.

Billy the Kit huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Billy the Kit via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Billy the Kit te huren.

Wilt u Billy the Kit boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Billy the Kit. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Billy the Kit boeken

Prijsindicatie voor Billy the Kit

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Billy the Kit, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Billy the Kit

Billy the Kit (DJ-set) | SLAM!
Billy the Klit - Drop it (original mix)
Billy The Klit ft. Minnie - Don't Be Shy
Higher
Burn it down
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Billy the Kit opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Billy the Kit opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.