Artistic Raw

Artistic Raw boeken

Artistic Raw boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Artistic Raw

Jaren geleden, toen Artistic Raw acht jaar was, inspireerde muziek hem al. Op die leeftijd begon hij al met het experimenteren met cassette decks, terugspoelen, vooruitspoelen, langzamer en sneller. Alles wat toen der tijd mogelijk was met een cassette deck heeft Artistic Raw gedaan. Hij hield ervan om de controle te hebben over de muziek die hij draaide.

Toen Artistic Raw twaalf jaar was begon hij met remixen van platen. De remixen die hij maakten werden verspreid over het internet. Onder zijn leeftijdsgenoten was dit enorm populair.  Een paar jaar later toen hij vijftien jaar werd, begon het te kriebelen om niet alleen te mixen, maar ook daadwerkelijk de bühne op de stappen en te draaien voor een groot publiek. Na veel oefenen noemde hij zichzelf Artistic Raw. Hij ging met een bevriende DJ mee naar parties en mocht op die evenementen zijn skills tonen. Sindsdien is een veel gevraagde DJ op veel festivals en feesten.

Tegenwoordig is hij nog steeds veel aan het produceren en de mixtapes zijn ook te downloaden op zijn website. The Drughouse Volume 2 , ook wel bekend onder de naam “House Mix Tape” werd binnen 2 weken meer dan 1000 keer gedownload van zijn website.

Artistic Raw is een DJ act en om dit te versterken heeft hij een vaste MC.

Artistic Raw boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Artistic Raw boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Artistic Raw. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Artistic Raw

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Artistic Raw, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Artistic Raw

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Artistic Raw opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Artistic Raw opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.