DJ Apster

DJ Apster boeken

DJ Apster boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van DJ Apster

Abdesamad Ben Abdelouahid, beter bekend als Apster, ontwikkelde tijdens het uitgaan een passie voor housemuziek. Dit bracht hem ertoe op zijn 21ste te beginnen met het produceren van eigen tracks. Korte tijd later resulteerde dat al in zijn eerste hit ‘Junkyard dog’, die nog steeds in clubs te horen is en o.a. support vergaarde van Holland’s finest als Laidback Luke, Marc Benjamin, Quintino en nog vele anderen. Twee jaar later heeft hij veelbegeerde titels achter zijn naam staan waaronder club hit ‘King Selassie’ en ‘Chekk’, een samenwerking met maatje JoeySuki. In 2008 zullen beide tracks verschijnen op Big Boss Records van Rob Boskamp. Daarnaast valt van deze talentvolle jongeman in 2008 nog veel te verwachten, waaronder de hit in wording ‘Bombazi’ samen met JoeySuki die uitkomt op het label Sneakerz Muzik en een samenwerking met Bassjackers! Naast produceren heeft Apster door heel Nederland laten zien dat hij ook de draaiskills goed onder de knie heeft, en wordt deze talentvolle jongen dan ook niet voor niets geboekt op onder meer feesten als Nope is Dope, Invite en ook Le Nouveau in Club Rembrandt in Eindhoven. En dan te bedenken dat dit alleen nog maar het begin is, geeft al aan wat er ons nog te wachten staat. Een tip: Houd deze jongen in de gaten!

DJ Apsters boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u DJ Apster boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over DJ Apster. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor DJ Apster

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van DJ Apster, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van DJ Apster

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van DJ Apster opvragen. De prijs en beschikbaarheid van DJ Apster opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.