Alice DJ

Alice DJ boeken

Alice DJ boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Alice DJ

Alice DJ (vroeger Alice Deejay, deze formatie hielt in 2002 op te bestaan). Bracht in 1999 hun eerste single uit in het Verenigd Koninkrijk, deze single “Better off Alone” werd ook platina in de UK.  Na meerdere succesnummer te hebben uitgebracht (o.a. Back In My Life, Will I Ever en The Only One)

Op 9 november 2002 trad de groep voor het laatst op tijdens een evenement in Utrecht.  Na een eerdere mislukte poging in 2010 lukte het wel in 2014. De naam Alice DeeJay werd toen ook gereduceerd tot Alice DJ.

Alice DJ boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Alice DJ boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Alice DJ. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Alice DJ

Prijs: € 2.975
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset of geluid tot 400 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Alice DJ, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Alice DJ

Back in my life
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Alice DJ opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Alice DJ opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.