Alankara

Alankara boeken

Alankara boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Alankara

Alankara is een DJ/producer uit Nederland. Als je je ogen dicht doet tijdens één van zijn producties zijn als een warme zomer bries die je een groovy feeling geeft. Je kan hem herkennen aan zijn groovy en jazzy soulful house in de lijn van zijn eigen producties. Alankara is te boeken met diverse muzikanten om het complete plaatje af te maken. Gitaristen, vocalisten, percussionisten, saxofonisten, het behoort allemaal te de mogelijkheden.

Alankara boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Alankara boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Alankara. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Alankara

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Alankara, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Alankara

Alankara live
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Alankara opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Alankara opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.