Zware Jongens

Zware Jongens boeken

Zware Jongens boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De Zware Jongens hebben sinds het uitkomen van hun eerste single in het jaar 2000 al meer dan 20 hits gescoord.

Hun versie van “Anton aus Tirol” haalde in het jaar 2000 moeiteloos een top 20 notering. De publieksfavoriet “Stil aan de overkant” wordt nog steeds wekelijks in alle stadions vanaf de tribunes gezongen.

In 2007 verschijnt hun allergrootste feest-knaller tot nu toe. “De Jodeljump” wordt uitgeroepen tot “feest-hit van het jaar” en de Zware Jongens ontvangen hiervoor een party-award. Het liedje wordt ondanks een bescheiden notering in de hitlijsten, in alle kroegen en op alle feesten grijsgedraaid en Fokko en Arie treden onafgebroken op. In de wintersportgebieden is de Jodeljump een absolute topper.

Na de single “Hoog is de zolder” die het live enorm goed doet, verschijnt in 2009 “Rosemarie“. Het lied is geschreven door Fokko en Arie i.s.m. producer Waylon. Het wordt in Oostenrijk en Duitsland een hit in de uitvoering van Die Boore.

Na de carnaval-hit “De poes van tante Loes” volgen “Dorst”, “Bonnie Hoep”,“Houd er de moed maar in”, “De allemansdans”, “We heffen de glazen” (een bewerking van “Der Alte Dessauer”) en “Het Bier”. Dit laatste nummer wordt in Duitsland een grote hit in de versie van DJ Düsse & Marry. In het Duits heet het nummer “Wiir”

In 2016 volgt “Juf Marietje”. In deze vrolijke medley brengen zij (net als One Two Trio  met juffrouw Toos) een medley met oude, bekende school-liedjes zoals “Piet Hein”, “Drie Schuintamboers” en “Ozewiezewoze”

In 2017 volgt een remake van ”Hoog is de Zolder”.

Begin 2018 komen de heren met “De Kneu”. Een ode aan hun lievelingsvogel, de Kneu.

Zware Jongens huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Zware Jongens via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Zware Jongens te huren.

Wilt u Zware Jongens boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Zware Jongens. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Zware Jongens boeken Copyright Jelly Mellema

Prijsindicatie voor Zware Jongens

Prijs: € 1.995
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. geluid tot 150 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Zware Jongens, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Zware Jongens

Stil aan de overkant
Rosemarie
Jodeljump
Sneekweekmedley
Zware Jongens Live
Bonnie Hoep
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Zware Jongens opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Zware Jongens opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.