Vinchenzo

Vinchenzo boeken

Vinchenzo boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Vinchenzo

Vinchenzo Tahapary is geboren en opgegroeid in Tiel. De 18-jarige zanger is bekend geworden door het programma ‘The Voice Of Holland’ waarin hij de derde plaats haalt.

Vinchenzo komt uit een zeer muzikale familie en het duurt hierdoor niet lang, totdat hij zelf in de muziekwereld belandt. Op 8-jarige leeftijd treedt Vinchenzo voor het eerst op. Samen met zijn vader draagt hij het nummer ‘Father & Friend’ van Alain Clark voor.

In groep 7 wordt Vinchenzo geselecteerd voor een rol in de musical ‘Flipje’ dat wordt georganiseerd door zestien basisscholen in zijn woonplaats. Hij krijgt de rol van Michael Jackson toegekend en treedt hierdoor een week lang twee keer per dag op. Dankzij deze rol krijgt Vinchenzo de moed om mee te doen aan de talentenshow ‘My Name Is Michael’ in 2010. Hij maakt een sterke indruk en eindigt bij de laatste tien kandidaten.

Tijdens een theatershow van Ali B wordt Vinchenzo het podium opgevraagd om samen het nummer ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ te zingen. Dit moment wordt vastgelegd en opgepikt door RTL. Hierdoor belandt hij in het zevende seizoen van ‘The Voice Of Holland’. Vinchenzo kiest Ali B als coach en schopt het tot aan de finale.

Vinchenzo boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Vinchenzo boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Vinchenzo. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Vinchenzo

Prijs: € 2.675
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Vinchenzo, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Vinchenzo

DAILY (PROD. JACK $HIRAK)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Vinchenzo opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Vinchenzo opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.