Summerland

Summerland boeken

Summerland boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Orkest Summerland, reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen,feesttenten en discotheek circuit. Jan van Rijswijk (drums en zang), Harrie van den Heuvel (toetsen en zang), Ben Keijzers (Basgitaar en zang), Sjaak van den Heuvel(Leadgitaar en Zang), Frans Hondijk (zang en doedelzak!), Summerland heeft zijn sporen reeds dubbel en dwars verdiend in het amusementswereldje. 3 muzikanten spelen al reeds 29 jaar samen en Ben Keijzers al weer 23 jaar. Frans is als solo zanger sinds 6 jaar onder contract. Frans kenmerkt zich door zijn zeer sterke stem en zelfs heeft hij in de soundmixshow gestaan waar hij tweede is geworden met het nummer “Babe” van de “Styx. Tevens staat hij ook zeer bekend met het nummer van John Farnham, “The Voice” waarin hij de doedelzak solo voor zijn rekening neemt en waarbij er een ongelofelijke gelijkenis is met Farnhams stemgeluid. Summerland is een band dat op ieder feest(van bruiloft tot aan de grootste feesttent)ingezet kan worden,tevens is Summerland een welgeziene gast bij diverse artiesten die zij in het verleden ook muzikaal begeleid hebben.

Jannes

Summerland is sinds 2005 de EXCLUSIEVE begeleidingsband van de mega populaire zanger JANNES. Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van wals/polka/tango tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daar tussen zit (roep maar en ze spelen het !!!). Uiteraard beschikt Summerland over een uiterst professioneel geluid en lichtshow en zal het orkest op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan om het feest tot een succes te maken. Summerland heeft inmiddels 3 singles op hun naam staan waarvan de hit “Aloosie “het bekendst is. Ook gaat het orkest in 2007/2008 grote live concerten doen met het grootste aanstormend talent van Nederland “JANNES” (van o.a. de hit Ga Maar Weg, Dam Dam en een beetje meer.) Tevens zijn zij te boeken voor een miniconcert met Jannes.

Mega Piraten Festijn

Ook in het super populaire Mega Piraten Festijn zijn zij reeds 4 jaar de vaste begeleidingsband van diverse artiesten waaronder, Django Wagner, Bonnie St Claire, Ancora, John de Bever, Henk Bernard, Belinda Kinnaer e.v.a. In 2019 en 2020 gaat Summerland meer dan 20 theater voorstellingen doen met de groep Ancora, ook hier zijn zij de vaste begeleidingsband van.

Summerland is van alle markten thuis, van Hollands, Disco tot de hedendaagse tophits en Rock muziek. Zij beschikken over een zeer goede techniek licht en geluid.

Summerland huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Summerland via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Summerland te huren.

Wilt u Summerland boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Summerland. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Summerland boeken

Prijsindicatie voor Summerland

Prijs: € 3.295
Duur: 4 x 45 minuten
Informatie: incl. geluid tot 1000 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Summerland, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Summerland

Twee mooie nummers van Summerland
Live met Jannes
Live in Nijmegen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Summerland opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Summerland opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.