Henk Bernard

Henk Bernard boeken

Henk Bernard boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Henk Bernard kocht op 16 jarige leeftijd een soundmixer, het liefst luisterde hij naar nummers van het levenslied. Na een karaoke avond op de camping in Spanje werd gevraagd aan Henk of hij mee wilde doen aan een Hollandse middag als hij weer in Nederland was. Uiteindelijk in Nederland na een paar biertjes besloot hij het te doen en trok uit eindelijk ook daarna de stoute schoenen aan en belde de studio.

Henk Bernard bracht in september 2007 zijn eerste single uit “Wat is voor mij een dag”. Met de single onder zijn arm ging Henk naar de studio van radio Mexico en vroeg of ze hem een keer wilde draaien. Voor hij het wist stond hij op nummer 1 in de top 20. Na dit succes ging hij opnieuw de studio in en kwam met het nummer “Soms is het moeilijk” met als extraatje een cover van zijn grote idool Andre Hazes, het nummer “Laat me”.

Daarna is Henk Bernard niet meer weg te slaan uit de studio en komt in december 2009 met het album “geniet”.

Henk Bernard huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Henk Bernard via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Henk Bernard te huren.

 

Wilt u Henk Bernard boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Henk Bernard. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Henk Bernard boeken

Prijsindicatie voor Henk Bernard

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Henk Bernard, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Henk Bernard

Wat is voor mij een dag
Soms is het moeilijk
Laat me
Dan ga je maar
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Henk Bernard opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Henk Bernard opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.