SRV Mannen

SRV Mannen boeken

SRV Mannen boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van SRV Mannen

Alweer geruime bestaan de SRV Mannen uit door DJ Izzy en DJ Leon, beide al jaren actief in het feestcircuit.  DJ Leon bracht reeds onder verschillende namen CD’s uit en heeft jarenlange ervaring als DJ in een feestcafé. Als zanger/entertainer zorgt hij iedere keer weer voor een waanzinnig feest.  DJ Izzy is een veelzijdige diskjockey, die geheid iedere tent op z’n kop krijgt, begon zijn carrière als hardstyle DJ maar is uitgegroeid tot een all round DJ die moeiteloos alle stijlen in de mix gooit.  Een ervaren duo dus….. Het feestende tweetal heeft al ruime ervaring opgedaan tijdens enkele grote evenementen en op vele feesten in cafés en feesttenten. Ze staan er dan ook garant voor om op elke locatie – waar dan ook – een superfeest te bouwen. Deze optredens zijn een belevenis die je mee moet maken. Het motto is dan ook: ‘Niks moet, alles mag !!!’. Dit wordt zorgvuldig door de heren nagestreefd.  De SRV Mannen scoorden de afgelopen jaren diverse hits als o.a. “Jetzt Kommen Die Kanonen” en “Ritsiebee”, hun laatste single “Bier En Tieten” was ongetwijfeld één van de grote knallers tijdens het carnaval van 2006. En nu dus het vervolg.  “K-K-Kampioenen” is de nieuwste single van de SRV Mannen, die – hoe kan het ook anders – is gemaakt voor alle fans van Oranje.  De heren zijn helemaal klaar voor de komende WK-periode en als echte voetbalsupporters hebben ze er ongelooflijk veel zin in! Dit gaat weer een knaller worden tijdens deze WK. Op deze single staan vele extra’s, zoals leuke WK-jingles en natuurlijk enkele verrassingen in de alom bekende SRV-stijl.  Live brengen de heren een half uur lang een wervelende show met meezingers en meedoe nummers waarvoor elke tent geheid ‘plat’ zal gaan, een stroomversnelling van hits zal je overspoelen gedurende deze optredens.  Bij wijze van uitzondering treden de heren ook nog op als DJ-TEAM, een vier uur durende show waarin de heren als zingend DJ’s optreden. Het DJ-TEAM is een optreden vol verrassende elementen, waarin een grote interactie met het publiek. Een feest der herkenning, met hits van toen tot nu.  SRV One-liners: HET IS PAS FEEST ALS DE SRV MANNEN ZIJN GEWEEST!!!  SRV MANNEN, DAAR ZIJN WE MOOI KLAAR MEE!!!

Wilt u SRV Mannen boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over SRV Mannen. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor SRV Mannen

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van SRV Mannen, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van SRV Mannen

We Verzoepe Ien 't Fieëst
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van SRV Mannen opvragen. De prijs en beschikbaarheid van SRV Mannen opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.