Anny Schilder

Anny Schilder boeken

Anny Schilder boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Anny Schilder

De Volendamse Anny Schilder behoeft natuurlijk geen introductie. Zij beleefde ongekende successen als DE stem van BZN met hits als “Mon Amour”, “Just An Illusion”, “Rockin’ The Trolls” en “Pearlydumm”. Nadat Anny in 1984 besloot om solo verder te gaan bleef ze hits scoren met o.a. “Adieu Cherie” en “You Are My Hero”. Na een wat rustigere periode stond Anny onlangs weer volop in de belangstelling vanwege het verschijnen van het (inmiddels zeer succesvolle) boek “Anny & ik” waarvan er vele duizenden exemplaren over de toonbank zijn gegaan. Een optreden van de sympathieke Anny Schilder is 1 groot feest der herkenning. Op de bühne brengt Anny niet alleen haar grootste solo hits maar natuurlijk ook enkele grote BZN klassiekers. Op het podium bewijst Anny dat ze een rasartieste is. Anny Schilder maakte in 2009 een single samen met LUV’-zangeres Jose Hoebee. Eind 2010 werd Anny gevraagd om voor een keer op te gaan treden met Jan Keizer op het gala dat de AVRO voor de jarige Mies Bouman had georganiseerd. Deze hereniging was zo’n succes dat Jan en Anny besloten hebben om weer samen op te gaan treden. Voor alle duidelijkheid: U kunt Anny boeken voor een solo-optreden, maar ook als duo met Jose Hoebee of als duo met Jan Keizer.

Wilt u Anny Schilder boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Anny Schilder. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Anny Schilder

Prijs: € 1.895
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Inclusief geluid tot 400 personen of monitorset

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Anny Schilder, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Anny Schilder

Jan Keizer en Anny Schilder - take me to Ibiza
Aramis
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Anny Schilder opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Anny Schilder opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.