Hermes House Band

Hermes House Band boeken

Hermes House Band boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De Hermes House Band heeft meer dan 30 jaar bewezen succes als een concept dat elke gelegenheid, zowel binnen als buiten Nederland, verandert in een bruisend, uitbundig feest! Ze weten de gezelligheid van het podium moeiteloos over te brengen naar het publiek, met een band die barst van energie en altijd streeft naar perfectie. Bereid je voor op een onvergetelijke avond terwijl je meedanst met hun aanstekelijke moves, meezingt met de klassiekers en losgaat op de nieuwste hits! Met professioneel geluid en een adembenemende lichtshow, laten ze elke vloer trillen en blazen ze regelmatig het dak eraf!

Hermes House Band huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Hermes House Band via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Hermes House Band te huren.

 

Wilt u Hermes House Band boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Hermes House Band. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Hermes House Band boeken

Prijsindicatie voor Hermes House Band

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 45 minuten + 1 x 75 minuten
Informatie: Incl. licht en geluid tot 800 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Hermes House Band, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Hermes House Band

Hermes House Band 2017
Hermes House Band - Narcotic (Live Lustrum Buitengewoon RSC/RVSV 2019)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Hermes House Band opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Hermes House Band opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.