Hermes House Band

Hermes House Band boeken

Hermes House Band boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

De Hermes House Band is 10-koppige interactieve band die in 1982 opgericht is door de studentenvereniging Hermes van het Rotterdamse Studenten Corps. Sinds deze tijd is de bezetting uiteraard vaak veranderd aangezien het studenten zijn die in de band spelen. In 1994 scoorde de band een nummer 1 hit met het nummer I Will Survive. In 2018 stond het nummer opnieuw op nummer 1 de Franse Hitlijsten doordat I Will Survive het lied van de Fransen was na het gewonnen WK voetbal in dat jaar.

Hermes House Band huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Hermes House Band via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Hermes House Band te huren.

 

Wilt u Hermes House Band boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Hermes House Band. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Hermes House Band boeken

Prijsindicatie voor Hermes House Band

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 45 minuten + 1 x 75 minuten
Informatie: Incl. licht en geluid tot 800 personen

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Hermes House Band, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Hermes House Band

Hermes House Band 2017
Hermes House Band - Narcotic (Live Lustrum Buitengewoon RSC/RVSV 2019)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Hermes House Band opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Hermes House Band opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.