Glen Fontein

Glen Fontein boeken

Glen Fontein boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

Glen Fontein is een van de grootste en meest bekende Nederlandse influencers, actief op platforms als YouTube, TikTok en Instagram gedurende meer dan 8 jaar. Met meer dan 1,7 miljoen volgers op TikTok en meer dan 680.000 volgers op Instagram heeft hij een enorm bereik en is hij een belangrijke stem binnen de social media scene. Daarnaast heeft hij ook meerdere keren deelgenomen aan televisieprogramma’s.

Glen Fontein is niet alleen bekend als influencer, maar ook als ervaren DJ en MC. Glen Fontein de perfecte toevoeging voor tienerfeesten. Met zijn jarenlange ervaring weet hij hoe hij het publiek moet vermaken en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Glen Fontein huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Glen Fontein via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Glen Fontein te huren.

 

 

Wilt u Glen Fontein boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Glen Fontein. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Glen Fontein boeken

Prijsindicatie voor Glen Fontein

Prijs: € 1.495
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Glen Fontein, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Glen Fontein

Glenn Fontein - DNA
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Glen Fontein opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Glen Fontein opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.