Crooxs

Crooxs boeken

Crooxs boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Crooxs

IT’S CROOXS!

Een MC die reeds alle grote podia in binnen- en buitenland gerockt heeft, gecombineerd met een DJ die elke club in Nederland al heeft gezien… Crooxs komt gegarandeerd binnen als een sloopkogel! Een interactieve performance vol showelementen, een non-stop waterval aan muzikale knallers én een wervelwind aan on stage energie!

Crooxs boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Crooxs boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Crooxs. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Crooxs

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Crooxs, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Crooxs

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Crooxs opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Crooxs opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.