Astrid Kunst

Astrid Kunst boeken

Astrid Kunst boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Astrid Kunst

Astrid Kunst is één van Nederlands meest veelzijdige zangeressen die met haar krachtige stem & energieke performance elke show naar the next level brengt.

Bekend van o.a. de Nederlandse rockbands Stereo en Join the Cavalry, maar ook de onmiskenbare stem achter de jingles van o.a. radiostations 3FM en 538.

Gedurende de wintermaanden draait deze powerhouse samen met haar DJ collectief zo’n 70 shows op de piste van Val Thorens, Frankrijk. Ook dit wintersportseizoen zal zij daar haar thuis weer vinden op het podium van La Folie Douce: één van Europa’s meest populaire buiten clubs in de sneeuw.

Tijdens haar internationale zomer tour 2017 stond de zangeres onder meer in Nederland, Spanje, België, Roemenie, Frankrijk en Brazilië.

Astrid Kunst is zowel te boeken met vaste DJ’s uit eigen kring, of kan (op verzoek/in overleg) met een reeds geboekte DJ samenwerken.

Astrid Kunst boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Astrid Kunst boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Astrid Kunst. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Astrid Kunst

Prijs: Op aanvraag
Duur: In overleg
Informatie: MC optreden

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Astrid Kunst, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Astrid Kunst opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Astrid Kunst opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.