Funky Risotto

Funky Risotto boeken

Funky Risotto boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie

The 90s Are Back For Good!

Meer 90s dan Funky Risotto gaat het niet worden!

Ze dronken breezers achter de gymzaal, draaiden Yabbadabbadance van cassettebandjes en showden hun Pocketline Swing op het schoolplein.

Ze zijn de meest interactieve 90s act sinds de milleniumbug

en overladen het publiek met: blitse retro 90s-gadgets,

‘ow jaaa dieeeee’-platen en natuurlijk confetti tot in je onderbroek.

Doe mee met Levend Tetris, ga voor die onmogelijke solo bij de Opblaasgitaarcontest of zing je stem schor in de befaamde opblaasmicrofoons. Gooi je favo 90s genre met klitje hitje of bepaal het volgende nummer tijdens de Hit Jukebox.

Tijdens een show van Funky Risotto gebeurt het allemaal…

Funky Risotto huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Funky Risotto via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Funky Risotto te huren.

 

Wilt u Funky Risotto boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Funky Risotto. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Funky Risotto boeken

Prijsindicatie voor Funky Risotto

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 90 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Funky Risotto, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Funky Risotto

Funky Risotto (Promo 2018)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Funky Risotto opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Funky Risotto opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.