Fouradi

Fouradi boeken

Fouradi boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Fouradi

De formatie Fouradi bestaat uit twee broers, Mohammed en Brahim Fouradi. Het kan knap genoemd worden dat ze voor muziek kozen, terwijl niemand in hun familie ervaring heeft met muziek. Ze gingen verder als de gebroeders ” FOURADI“. In oktober 2006 komen de heren met hun eerste single genaamd “1 ding”, geproduceerd door Mitch Crown. Dit nummer wordt een hit! Binnen een paar weken stonden de broers Fouradi in de Top 40. Zo kwamen ze binnen op nummer 32 en binnen twee weken stonden ze op nummer 11 in de Top 40. In de Single Top 100 komt de hit op nummer 8 te staan. Ook word de clip non-stop aangevraagd op de toenmalige razend populaire tv-zender: ‘The Box’. In december zijn de heren te gast bij TMF-Reaction. In mei 2007 komen ze met hun tweede single: “Flipmuziek”, die wederom weer de top 40 binnenkomt. Het kan ook niet anders dan dat Mohamed en Brahim zijn genomineerd voor een TMF Pure-award in oktober 2007. In maart 2008 komen de broers terug met een zomerhit “Een nacht met jou”, welke als hoogste positie nummer 19 in de Single Top 100 bereikt, ook komt de track terecht in de Top 40! In juli 2008 komt Fouradi opnieuw met een zomersingle samen met Yes-R, getiteld “Bij je zijn”, welke tot de 36e plaats in de Single Top 100 weet te komen. Hierna volgt nog een hit met Kim-Lian, genaamd ‘Gemengde Gevoelens’, welke als hoogste positie nummer 19 in de Single Top 100 kent. Op 30 januari 2009 lanceren zij hun debuut album ‘De Favoriete Schoonzoons’ bij Walboomers. Het album bevat een mix van pop, urban, latin-house en club muziek. De release kent volop aandacht bij Radio, TV en pers. In juni 2009 brengen de broers in eigen beheer de clubbanger “Gefocust” uit. De clip schieten zij in het romantische Parijs en ook deze single is superstream bij TMF. Ook onze buren in België beginnen Fouradi op te merken. In september 2009 komt de zomersingle “Gefocust” binnen op nummer 32 in de MNM top 50. Binnen een week weet de single dankzij het stemmen van de fans in België binnen te komen op nummer 1 en heeft Fouradi ook hier geschiedenis weten te maken. Naast België zijn de twee broers ook een groot succes in Suriname. Fouradi is in de vier jaar als artiest in 2007 doorgebroken in Suriname, waar zij drie keer een onvergetelijk optreden hebben gegeven. De broers komen op 5 maart 2010 opnieuw met knaller, “Ping” heet de nieuwe single van Fouradi. Samen met hun nieuwe platenlabel ABC-Entertainment releasen zij weer een hit. De clip van de nieuwe single is in een maand meer dan 500.000 keer bekeken op Youtube. Het is duidelijk dat Fouradi nog niet klaar is en hier is om te blijven!

Fouradi boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Fouradi boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Fouradi. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Fouradi

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Fouradi, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Fouradi

ping
Mijn lady
ft Kim Lian - Gemengde gevoelens
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Fouradi opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Fouradi opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.