Boef en de Gelogeerde Aap

Boef en de Gelogeerde Aap boeken

Boef en de Gelogeerde Aap boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Boef en de Gelogeerde Aap

Als duo zijn deze twee heren actief vanaf de zomer van 2006. Voor die tijd zaten ze samen in twee andere nederlandstalige hiphop formaties die, door creatieve meningsverschillen, uit elkaar zijn gegaan. Zo begon het verhaal van Boef en de Gelogeerde Aap.

Samen beginnen ze op een kamer in hartje Tilburg flink te experimenteren met beats. Zowel de Boef als de Aap heeft dan nog weinig ervaring in het produceren, maar binnen een half jaar hebben ze toch een flink arsenaal aan beats op hun harde schijf staan. Deze lopen uiteen van hiphop tot drum ’n bass, van house tot ambient en van electro tot aan lounge. Elektronisch en weinig samples. Op elk genre wordt door beide heren nederlandstalig gerapt en worden er her en der wat tracks verspreid. Een kleine greep uit de reacties: “Wow verfrissend!”, “Helemaal niks”, “Huh!?” en “Erg uiteenlopend”. Boef en de Gelogeerde Aap zijn meer dan tevreden.

De twee besluiten auditie te doen voor de Rockacademie in Tilburg. De Boef wordt aangenomen als producer en de Aap als rapper. Na wat onderling overleg besluiten de heren om zich ieder te storten op één discipline om zo het maximale uit die kunstvorm te kunnen halen. Ondertussen stort Boef zich ook op het draaien van dubstepplaten terwijl de Gelogeerde Aap vrolijk verder sleutelt aan zijn eigen kenmerkende flow. De beats van Boef kenmerken zich door krachtige pompende baslijnen en innovatieve drumpatronen. De Aap is een echte verhalenverteller en brengt experimentele flows, poëtische teksten, humor en eigenaardige rijmschema’s ten gehore. In 2008, na een bezoek aan het ‘Dour Festival’ in België, kan de stijl worden gedefinieerd als een kruising tussen dubstep en NL-hiphop. Eind 2009 brengen de heren in eigen beheer het album ‘Vind Ons’ uit wat goed wordt ontvangen door verschillende media. Op dit album staat een samenwerking met Rico die op dat moment docent is op de Rockacademie. Ze worden in 2010 geselecteerd voor de 3voor12 Popronde en behalen de finale van de Grote Prijs van Nederland, waar ze in de categorie hiphop zowel de Muzikanten- als Publieksprijs weten te winnen. Sticks, die op dat moment ook als docent op de Rockacademie werkt, is onder de indruk van de twee en brengt ze onder bij de Fakkelteitgroep (FTG). Na lang aanhoudende geruchten is in januari 2011 de kogel definitief door de kerk, het officiële debuut van Boef en de Gelogeerde Aap, ‘Wij Zijn’ wordt uitgegeven door Top Notch (Universal). Met lovende recensies van o.a. de Volkskrant, NU.nl, OOR, 3voor12, Statemagazine en het NRC op zak, meerdere bezoekjes aan verschillende radiostations en meer dan 200 shows door het hele land (o.a. Paradiso, 013, Melkweg, Tivoli, Simplon, Doornroosje en ’t Paard van Troje), bouwen de heren aan een sterke en gewaardeerde live reputatie. Een aantal hoogtepunten zijn: Noorderslag, Paaspop, Solar, Lowlands, Festival Mundial en het SZIGET festival in Budapest.

Begin 2013 komt via Top Notch hun derde album ‘Niet Hier’ uit, met gastbijdragen van onder andere Kraantje Pappie, Faberyayo (DJVT) en Rico en Sticks, en zijn de altijd vrolijke twintigers klaar om weer flink wat zalen en festivals op hun grondvesten te laten trillen. Daarnaast zijn ze één van de eerste acts die met Nederlandstalige raps over dubstep gerelateerde beats komen, en ze hopen hiermee aandacht te vragen voor de dalende vraag naar ballonvaarten in het noorden van Chili…

Boef en de Gelogeerde Aap boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Boef en de Gelogeerde Aap boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Boef en de Gelogeerde Aap. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Boef en de Gelogeerde Aap

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Boef en de Gelogeerde Aap, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Boef en de Gelogeerde Aap

Soms
Ome Slome
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Boef en de Gelogeerde Aap opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Boef en de Gelogeerde Aap opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.