Jill Helena

Jill Helena boeken

Jill Helena boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Jill Helena

Jill Helena is een geboren entertainer, ze is een powerhouse vocalist met een look, een stijl en een voorkomen zoals geen ander en ze is klaar om door te breken in de muziek!

Ze heeft in het buitenland met verscheidene mensen gewerkt, waaronder top producers zoals Kevin Dorsey (Michael Jackson) DEEKAY (Missy Elliot, Jordin Sparks, Sugababes), King & White en vele anderen. In 2012 heeft ze meegedaan aan de TV show “The Winner Is..” en is als tweede geëindigd.  

2013 markeerde een start van een nieuw hoofdstuk in Jill haar carrière, een tijd van groei en mogelijkheden. Haar eerste single “Runaway” werd in mei 2013 uitgebracht in Duitsland en is geproduceerd door het Duitse productie duo “King & White”.

Daarnaast heeft ze meegedaan aan The Voice of Holland seizoen 4. Tijdens dit mooie avontuur heeft ze de bewuste keuze gemaakt om Nederlandstalig te gaan zingen. Dit heeft haar geen windeieren gelegd. Ze behaalde de finale en kreeg een nummer 1 hit met het nummer ‘Als alle lichten zijn gedoofd’.

In de periode na The Voice of Holland heeft Jill samen gewerkt met top producers Rob van Donselaar en Frans Hendriks (Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis e.v.a.) waaruit haar duet met Thomas Berge ‘In m’n armen’ en haar single ‘Mama zeg me’ zijn ontstaan.

Sinds 17 oktober 2014 is Jill ook te horen op de nieuwe leader van Goede Tijden Slechte Tijden!

Samen met Jaap Reesema heeft zij dit ingezongen.

Jill Helena boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wilt u Jill Helena boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Jill Helena. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Jill Helena

Prijs: € 1.095
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Jill Helena, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Jill Helena

Als alle lichten zijn gedoofd
Thomas Berge & Jill Helena - In M'n Armen (Officiële Video)
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Jill Helena opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Jill Helena opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.