Emanuelle Vos

Emanuelle Vos boeken

Emanuelle Vos boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van Emanuelle Vos

Emanuelle Vos is een veelzijdig muzikaal talent dat het liefst met haar blote voeten in de aarde staat. Haar passie voor alle muziek die groovet en opzweept is net zo groot als haar liefde voor al dat leeft en groeit in de natuur. Alhoewel haar roots liggen in hiphop, soul en R&B, doet deze jonge DJ maar wat graag uitstapjes naar de diepere disco, house en electro sound. Het resultaat: verrassende sets boordevol verschillende muziekstijlen.

Emanuelle Vos boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u Emanuelle Vos boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Emanuelle Vos. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor Emanuelle Vos

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. geluid

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Emanuelle Vos, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van Emanuelle Vos

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Emanuelle Vos opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Emanuelle Vos opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.