De Lievelings Dj’s van je Zusje

De Lievelings Dj’s van je Zusje boeken

De Lievelings Dj’s van je Zusje boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Biografie van De Lievelings Dj’s van je Zusje

Maak je niet druk, want alle dames zijn in goede handen bij de Lievelings Dj’s van Je Zusje. Deze mannen trakteren je op een eclectische wervelwind aan hitjes, babymaking music, oude knallers en uitschieters naar alles wat hier ook maar een beetje mee te maken heeft. Wat lekker!


Houd je zusje in de gaten, want dansen gaat ze zeker…

Lievelings Dj’s van Je Zusje boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Wilt u De Lievelings Dj’s van je Zusje boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over De Lievelings Dj’s van je Zusje. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Prijsindicatie voor De Lievelings Dj’s van je Zusje

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van De Lievelings Dj’s van je Zusje, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Soundcloud van De Lievelings Dj’s van je Zusje

Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van De Lievelings Dj’s van je Zusje opvragen. De prijs en beschikbaarheid van De Lievelings Dj’s van je Zusje opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.