Captain Midnight XL

Captain Midnight XL boeken

Captain Midnight XL boeken voor uw feest of evenement? Dan bent u bij ons artiestenbureau aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u een indicatie van de prijs en kunt u tevens direct een offerte opvragen. Bij ons ontvangt u altijd dezelfde dag nog een offerte. Mocht u echter eerst advies willen over uw evenement of nog vragen hebben, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via info@cas-events.nl, bel naar 071 – 203 22 98 of chat met een van onze adviseurs.

Veelzijdige live band. Doordat de lead vocals worden gecombineerd door piano-entertainer Dave en Dance Diva Sheena ontstaat er een kruising tussen een pianopartyshow en een swingende partycoverband waarbij niemand stil blijft (staan).

Wat kan je verwachten?

Captain Midnight XL speelt op hoog tempo en vol energie alle genres van toen en vandaag, vaak verpakt in verrassende mashups en medleys. Daarnaast is de band ook uit te breiden met “Famous Friends” als Xander de Buisonje, Berget Lewis, Charly Luske, Shirma Rouse e.v.a.

De tijd van gezapige coverbands met een quasi-swingend repertoire ligt anno 2020 mijlenver achter ons. Gelukkig maar vinden wij bij Captain Midnight, want een feest moet een feest zijn; energiek, gezellig en bordevol herkenning. En laten wij daar nou onze specialiteit van hebben gemaakt. Op een beetje Captain Midnight-avond mixen we moeiteloos de charme van een partycoverband met het tempo van een pianoshow. En switchen in een aangenaam tempo tussen rock ‘n roll, dance- en soul classics en bijvoorbeeld de allergrootste Nederlandstalige klappers. Met als vanzelfsprekend meer dan voldoende ruimte voor de hits van vandaag.

Bezetting

Dave
Piano & Zang
In onze 7-koppige band heeft ieder zijn of haar eigen specialiteit. En weten we deze in een behoorlijke lekkere balans te mixen in een repertoire vol mashups en medleys. Van The Weather Girls naar Armin, van Elvis naar Borsato en van Hazes naar Bruno Mars.

You Name It

You name it, en wij kunnen het. Bovendien wordt Captain Midnight XL met regelmaat bijgestaan door bekende gastartiesten als Xander de Buisonjé, Trijntje Oosterhuis en Shirma Rouse. Om ook jouw feestje net dat beetje extra glans te geven. En dat allemaal stijlvol gekleed en tegen een vernieuwd tof decor. Want tja, het oog wil natuurlijk ook wat.

Bedrijfsfeesten, festivals, privéfeesten of grote evenementen: Captain Midnight XL is er om een mooie avond onvergetelijk te maken. Met een breed, toegankelijk en zoals gezegd ongekend afwisselend repertoire. We hebben nu al zin in jouw feestje!

Captain Midnight XL huren

Wilt u graag meer informatie over het boeken van een artiest zoals Captain Midnight XL via Cas Events? Of misschien heeft u vragen over hoe wij de complete organisatie van uw feest of evenement verzorgen? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@cas-events.nl, of te bellen met 071 – 203 22 98. Verder kunt u ook chatten met een van onze adviseurs om Captain Midnight XL te huren.

Wilt u Captain Midnight XL boeken?

Op deze pagina vindt u meer informatie over Captain Midnight XL. Ook kunt u vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid opvragen.

Captain Midnight XL boeken

Prijsindicatie voor Captain Midnight XL

Prijs: Op aanvraag
Duur: 3 x 45 minuten

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Captain Midnight XL, deze prijzen zijn excl. 9% btw en 7% buma. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Video's van Captain Midnight XL

The Captain Midnight Band Promo 2023
Mike Peterson & The Captain Midnight Band - Valentijnsconcert 14 februari 2022
TERUG NAAR ONS CAFE - CAPTAIN MIDNIGHT
Offerte aanvragen

Prijs en beschikbaarheid opvragen

Onderstaand kunt u de prijs en beschikbaarheid van Captain Midnight XL opvragen. De prijs en beschikbaarheid van Captain Midnight XL opvragen is geheel vrijblijvend. Nadat u de aanvraag heeft doorgestuurd, nemen wij dezelfde werkdag nog contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.