Impressie bedrijfsevenement Turien & Co (VIDEO)

De oorspronkelijke opdracht was het organiseren van een kerstfeest voor Turien & CO en zijn medewerkers. Door de coronamaatregelen is dit feest verplaatst en uiteindelijk een zomerfeest geworden. De locatie was het voormalig beursgebouw in Amsterdam, de Beurs van Berlage. Op deze geweldige locatie was Cas Events verantwoordelijk voor het entertainment, technische productie, videografie en fotografie. Onder andere Tino Martin, Emma Heesters, Wouter Hamel, This is Beethoven en Kris Kross Amsterdam hebben hier een spetterend optreden verzorgd. Het events vond plaats in 3 verschillende zalen en was inclusief een walking diner.

Prijsindicatie voor Kris Kross Amsterdam

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: excl. rider

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Kris Kross Amsterdam. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Kris Kross Amsterdam

Prijsindicatie voor Tino Martin

Prijs: € 12.500
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Tapeshow

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Tino Martin. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Tino Martin

Prijsindicatie voor Emma Heesters

Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 30 minuten
Informatie: Incl. monitorset
Prijs: Op aanvraag
Duur: 1 x 60 minuten
Informatie: Incl. band

Hierboven vindt u een prijsindicatie voor het boeken van Emma Heesters. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn, vraag dan vrijblijvend de prijs en beschikbaarheid op.

Meer over Emma Heesters